Historiek

Een verhaal dat standhoudt!

Reeds bij de start van zijn activiteit, in juli 2003, kreeg Christian Rossenfosse regelmatig van klanten te horen dat ze hun wagen zo lang mogelijk in onberispelijke staat wilden behouden.
Deze vraag was dan ook meteen de start om op zoek te gaan naar een milieuvriendelijk en degelijk product. Vrij snel kwam hij in contact met de fabrikant-leverancier van deze producten: Luc D’Argencé. Hij is de stichter van PERMAGARD en sinds 1982 gespecialiseerd in de bescherming van geverfde oppervlakken. Christian Rossenfosse heeft in het zuiden van Frankrijk een opleiding van PERMAGARD gevolgd.

Hij was verwonderd over de glans en de zachtheid van de carrosserie en dit dankzij de dunne laag reactieve micropolymeren.
Die reactieve polymeren zorgen voor een langdurige bescherming, ze beschermen de ondergrond tegen elke vorm van vervuiling en ze vergemakkelijken beduidend het onderhoud vermits het volstaat het koetswerk met water te wassen.

Het verschil tussen PERMAGARD en andere producten die op de markt te vinden zijn, is fundamenteel want PERMAGARD verandert niets aan het oorspronkelijke koetswerk. Dat is waarom PERMAGARD ook door de meeste autoconstructeurs over de hele wereld goedgekeurd is.

Na meerdere jaren ervaring als invoerder van PERMAGARD is Christian Rossenfosse nog steeds aangenaam verrast over de glans van de behandelde voertuigen en tevreden over de vertrouwensrelatie met klanten die hem aanprijzen.

Tegelijkertijd hield hij zich ook bezig met moeilijke schoonmaken (na schade bijvoorbeeld) en de behandeling van geurtjes.

Onze waarden

Onze waarden komen duidelijk naar boven in de relatie die we onderhouden met onze klanten en in de kwaliteit van de door ons aangeboden oplossingen. Deze waarden zijn enorm belangrijk voor ons. Ze vormen het interne referentiekader.

Milieuvriendelijk

De bescherming van het milieu en de gezondheid door te kiezen voor niet vervuilende producten.

Oplossingen

Wij werken met precisie maar foutjes zijn menselijk. In geval van een vergissing of fout, zoeken we dan ook meteen naar een oplossing.

Op zoek naar het beste

De kwaliteit van onze diensten door onze manier van werken, door onszelf steeds in vraag te stellen en door het respecteren van onze planning.

Respect

Het respect voor onze klanten, onze partners alsook de voertuigen die men ons toevertrouwt.

Vernieuwing

We bieden steeds de nieuwste technieken aan om een maximum aan resultaat te verkrijgen.

Actief luisteren

Actief luiteren en openheid van geest in elk dossier dat we dagelijks behandelen.

Verfbescherming met Permagard

Meer weten

Schoonmaak na schade

Meer weten

Behandeling van geur & vocht

Meer weten